Inspistä jouluun

Koristele joulu kotiin helposti ja edullisesti! Joulutunnelmaa saat esimerkiksi havuilla, kävyillä, kuivatuilla sitrushedelmillä ja nyt-niin-trendikkäillä puukiekoilla.

 

Kuva: Pinterest

1. Tyylikkään pöytäkoristeen saa tehtyä asettelemalla havuja ja kynttilöitä puukehikkoon. Lisää koristeeksi käpyjä – voit halutessasi maalata ne – ja esimerkiksi punaisia marjoja tai lumihiutalekoristeita. Huom! Ota huomioon paloturvallisuus asetelmaa tehdessäsi.

 

Kuva: Pinterest

2. Tuunaa lahjapakettisi edustuskuntoon! Sido rusettiin mukaan pieni havunoksa ja pieni pätkä eriväristä nauhaa. Uniikin lisän saat lisäämällä kuivatettuja hedelmäviipaleita – esimerkiksi omena ja appelsiini käyvät tähän tarkoitukseen erinomaisesti! Mitä yksinkertaisempi lahjapaperi on, sitä enemmän lisäämäsi yksityiskohdat korostuvat edukseen! 

 

Pinterest-ohjeiden mukaan paketoiminen on helppoa! Oma pakettimme onnistui hyvin!

 

Kuva: Pinterest

3. Puukiekkoja voi käyttää moneen tarkoitukseen: vain mielikuvitus on rajana! Käytä niitä alustana, lautasena, korokkeena, ovikylttinä tai esillepanossa rustiikkisen tunnelman luomiseksi. Vinkki: voit halutessasi myös maalata tai päällystää puukiekot mieleiseksesi.

 

Tsekkaa Wood & Velvetin Pinterest-tililtä lisää vinkkejä tästä !