Näin loihdit helposti vintage-sisustuksen:

Haluaisitko sisustaa vintage-tyylisesti, muttet tiedä miten? Noudata näitä helppoja vinkkejä, ja onnistut varmasti! Voit myös hakea inspiraatiota Wood & Velvetin Pinterestistä !

 

Mitä lattialle?

  • Vintagen tuntua lattialle luovat erityisen hyvin etnisesti kuvioidut matot. Esimerkiksi punertavat itämaiset matot antavat väriä muuten vaaleaan huoneeseen. Jos ei halua ostaa uutta, itämaisia mattoja myydään myös toreilla ja kirppiksillä.

 

Mitä seinille? 

  • Vintage-tyylissä seiniä koristamaan voi ripustaa raamikkaiden taulujen lisäksi näyttäviä peilejä. Kehysten kolhut tai maalin rapistuminen eivät haittaa – päinvastoin, elämää nähneet tavarat lisäävät sisustuksen luonnetta! Myös värikkäät ryijyt ja vanhat keittiövälineet, kuten kuluneet puiset leikkuulaudat, kääntävät katseet seinällä roikkuessaan.

 

Miten osaan valita vintagetyyliset kalusteet?

  • Suosi kalusteissa luonnollisia materiaaleja ja hillittyjä värejä. Kulunut puu ja nahka toimivat aina, samoin villa ja juuttikangas. Tärkeää on, että alkuperäiset materiaalit ja pinnat näkyvät. Jos haluat kokonaisuuteen särmää, lisää sisustukseen metallisia kalusteita, kuten baarijakkaroita, vanhoja kojeita ja valaisimia – unohda lampuista varjostimet, pelkät hehkulamput ovat yksinkertaisuudessaan tyylikkäitä! Viimeisen silauksen teet parilla vihreällä huonekasvilla.
  • Lisävinkki: paksulla köydellä koristat helposti esimerkiksi portaiden ja ovenpielet! 

 

Tsekkaa Wood & Velvetin Pinterest tästä !