Parempaa uutta vuotta 2021

Mennyt vuosi on ollut varmasti meille kaikille haastava. Kukaan meistä ei osannut vielä vuoden 2020 alussa odottaa mitä tuleman pitäisi. Tavallaan onneksi niin.

Jos jotain tämä vuosi on meille opettanut, niin ennen kaikkea näyttänyt meille sen hirmuisen voiman, joka meissä yhdessä on. Olemme kaikki lilluneet nyt jo melkein vuoden tässä samassa liemessä, mutta yhdessä olemme siitä myös selvinneet. Ja tulemme selviämään. Suomalainen sisu jne.

Suomalaisiin uudenvuoden perinteisiin kuuluu tehdä lupauksia tulevalle vuodelle. Se saattaa tuntua haastavalta etenkin nyt, kun emme tiedä mitä se tuo tullessaan. Kuntokuuria suunnitteleva puuseppämme pohtii tässä juuri, että mahtavatkohan kuntosalit pysyä auki ja kuinka kauan.

Me Wood & Velvetillä päätimme tänä vuonna ottaa rajanaapurimme Venäjän uudenvuoden perinteistä mallia. Siellä nimittäin tehdään uudenvuoden lupausten sijasta toivomuksia tulevalle vuodelle. Se tuntuu tämän erikoislaatuisen vuoden päätteeksi hyvältä ajatukselta.

 

Toivomme siis sydämemme pohjasta parempaa, helpompaa, kivuttomampaa, iloisempaa, tapahtumarikkaampaa, terveempää ja värikkäämpää vuotta 2021!

 

Ripaus toivoa, iloa ja oikeaa asennetta (ja pullo skumppaa tietty) – siitä on iloisen elämän resepti tehty

Rakkaudella,

W&V (aka perhe Kullberg)